Només hi faltes tu!

Per tu,

Ahir a la nit vaig tornar a Plaça Catalunya. Compartint durant unes hores la indignació generalitzada que, per primera vega, s’ha concretat en una element palpable. És quelcom sòlid, físic, recognoscible i identificable. Del bar als carrers. Aquella indignació de: “tots els polítics són iguals”, “estic fart de les condicions a la feina”, “li donen pasta als bancs i retallen les pensions”, “només som vots”, que tantes vegades havíem compartit, s’han materialitzat al centre de Barcelona.

Totes les veus indignades porten l’experiència d’aquelles hores i hores que a la feina, al bar, o a casa, estaven arreglant el món. Aquelles paraules plenes que el vent arrossegava, avui estan escrites a la plaça. És per això que està plena de papers i bolígrafs. Cal que no se les endugui el vent, cal que en quedi constància escrita i cal que la lluita d’avui serveixi per construir el futur. Ara és el moment de sortir del bar, de casa i de la rutina quotidiana. Ha arribat l’hora de carregar les propostes a l’esquena i la indignació a les butxaques i encaminar-se cap al centre de Barcelona. Un cop allà realitzar un exercici d’alliberament col·lectiu. Deixar anar la indignació cridant i picant les cassoles durant unes hores. Desprès és el moment de construir. Cada nit es convoca una assemblea on tothom hi juga un paper important.

Sincerament, ahir vaig tenir una visió que pensava mai veuria. Més de tres mil persones assegudes a Plaça Catalunya aprovant un manifest. Consensuant els punts bàsics per donar a conèixer al món perquè estem allà. Una visió que avui encara em fa esgarrifar. Però tot i això, encara hi manca alguna cosa. Suposo que no puc deixar de pensar que només hi faltes tu!

Atentament,
Un indignat més.

Els papers de l’acampada. Fotografia: Mireia Salgado Ramos

*Carta publicada a l’Opinió de www.fetasantfeliu.cat

4 pensaments sobre “Només hi faltes tu!

  1. Jo també tinc la sensació d’estar vivint alguna cosa inesperada, és una petita espurna que podria despertar el nostre somni: el canvi, la revolució.
    Molt guai la carta, per cert 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s